Pages

Tuesday, July 6, 2010

What Song?

After AF ( Akedemi Fantasia ) habis hari tu, Alysa & Adik have their favourite finalists & songs. Alysa loves Adira while Adik suka Syahir. So, hari2 melalak lagu baru Syahir & Adira. Yang pelik tu, they only heard the songs in passing coz Mama & Papa bukannya peminat AF ni ( except that mama diaorang tak pernah miss every concert masa AF1-AF3, but now dah tak minat dah..:-) ). Hubby lagi le blur, coz dia dari dulu mmg tak minat AF ni. It's typical of guys that he'd watch sports channel je when he had time to watch TV.
 Tapi bebudak mmg camni kut. Dengar je lagu yang diorang suka sekali dua terus boleh nyanyi. Kalau study cam ni mmg lah baguskan..But, I noticed that the princesses ni kalau tengok TV programmes yang diorang suka, punya la kusyuk sampai panggil pun tak dengar, sebijik macam Papa. Expression muka pun sama..:-)
 Last nite, bila telinga I dah sakit dengar Adik melalak lagu Syahir, I decided to record it. Punya le kuat melalak sampai nak pecah speaker. Tapi I record pakai phone je..Bila Hubby tengok recording tu, he asked " What song?". I pun tak ingat title lagu Syahir ni..:D. Yelah considering mmg jarang dengar radio. The most I'd listen to the radio is around 2 mins while driving to work..hehe.. Rumah dekat je dgn tempat kerja..hehe..

Alysa & Adik belting Syahir's song..( dunno the title..)

video

No comments: