Pages

Tuesday, May 25, 2010

Cuti-Cuti Langkawi


Last weekend we went to Langkawi. The first visit for the princesses. They were thrilled at boarding a ferry. We took a ferry at Kuala Perlis which took about 45 min.

Waiting to board a ferry


 Actually, our plans went awry..all because of a problem with car rental. We booked a car thru an agent in Kuala Perlis. Bila sampai Langkawi, tup2, kereta tak de. Petang baru sampai. So, we told them to sent the car to our hotel the next day. Masa diaorang picked us up to go to their office to fill up the forms, tiba2 minyak habis tgh jln. Then, mcm2 problems that we ended up cancelling the booking. Geram gak.But we made do with taxis.

Kat Jetty


 Nasib we stayed at Bayview hotel, which is in the middle of pekan Kuah. So, senang le nak jalan & shopping. Bayview mmg selesa untuk family. The room  & bathroom are spacious. But, next time it'd be nice to stay at Pantai Cenang. Nice Chalets. The last time we went, we stayed at Holiday Villa.

Views from our room



Chocs yang murah kat Langkawi..

                                   
Dataran Lang


Pantai Cenang


Splashing..


For this anniversary, Hubby gave something that I actually need. Since, modem & wifi kat office gelong after kilat hari tu, it was difficult to access my emails at work. This gift is handy. Thanks dear. Actually, I ni techno-phobia..:-) The funny thing was, masa I bukak wrapping paper & nampak logo apple tu, I still blur lagi apa hadiah tu..:D . My previous hp sumenye Nokia. I only used it for making calls & sms. Lain2 tu tak explore pun..Tapi with this new phone, kena le explore. I'm still trying to..Now, I have to carry around 3 phones..Leceh betul..Nak kena get rid 1. His gift I suruh pilih sendiri..hehe..tak romantic betul ..Beli kat langkawi..

Ni le hadiah anniversary I courtesy from Mr google..malas nak ambik gambar sendiri..:-)

5 comments:

Sizuka said...

mana chocolate utk aku??

waaa.. iphone? aku tgh nak mengecek sham utk belikan iphone jugak, but erm... mcm susah je.. huwaa...

Packy @ Mawar Merah said...

huhuhu...nak jugak i phone tu, tapi kene beli sendiri....

3AS said...

Shidah,
Choc utk ko tak blh..Nnt bertambah ko mengepam, rosak diet..haha..
Ko kena ayat sham lebih sikit la tu..masak lagi sedap2..;-)

K.Packy,
Bukan ke Maxis ada wat promo utk iphone? Boleh le tu..

Anna Da Lady said...

Salam, sis..saje jalan2..aa, chalet kat cenang lagi best..dulu, masa saya kecik2, my parent suka bawa satu famili gi langkawi..n kitaorg selalu stay at Pantai Cenang..then, perkara yang paling saya ingat, bila malam2, my mom, dad, sis and bro pergi mandi pantai..saya taknak join..takut..so, saya jadi mak guard la if something happen..hehe..apapun, meme best..

3AS said...

Anna,
Tu la, nampak chalet kat Cenang tu mcm menarik je. Mlm2 blh jln tepi pantai..Well, may be next time..Which chalet yg best kat Cenang?