Pages

Sunday, August 7, 2011

Airis is Officially Crawling!

 Baby Airis started to practise crawling when she was 7 m.o. But at that time she was on the reverse mode..:-). So, she would always ended up under the sofa. During this time she was not in good of health. Always having runny nose & coughing and at 1 time, severe diarrhea. Orang tua2 cakap nak bagi ringan badan coz she'll get new skill... Sure enough, she did lose some weight and lost her chubbiness. Ringan je bila angkat dia..:-(
 Starting Ramadhan ni at 8 m.o dia dah cekap merangkak. Tapi selalu tersangkut kat celah2 tv & pintu :-)



4 comments:

ain (sweet thots) said...

haha ... bulats mata airis mama dia amik gamba. how's ur ramadhan? tahun ni raya mana?

4AS said...

Ain,
mmg mata dia terlebih bulat..:-)
Puasa ok je tp malas nak experiment dgn new recipes coz Airis punya le cranky. Asyik nak melekat je..
I raya Batu Pahat dulu. Ain raya mana?

ain (sweet thots) said...

this year turn I. so raya kat melaka la .. since u raya kat bp tu, kalau plan balik awal, lalu melaka, mai la singgah rumah nenek i ;-)

4AS said...

Ain,
InsyaAllah ada masa I singgah. Lama tak jumpa kan.. A few years back p visit Dell kat rumah MIL dia masa raya..