Pages

Monday, April 23, 2012

Airis 0412

 Lama tak berblogging. Blog hopping pun tak sempat. Angin M yang melanda manjang..haha..Nak try new recipes pun malas. Tapi, tetap nak kena masak. Sapa lagi nak masak...except if mak came over. Dapat le merasa makanan sedap penuh meja. I've been neglecting to update the princesses' progresss especially pasal Baby Airis.
 Back to the actual title, Airis has been taking her first steps early this year. Kira cepat la jugak at 13 m.o. Alysa dulu rasanya boleh berjalan at 15 m.o. Baby Airis ni tumbuh gigi paling cepat rasanya when she was 9 or 10 m.o. Now dah 8 batang. Alysa dulu setahun lebih belum tumbuh gigi, sampai I naik risau. Siap tanya Liza whether it was normal..:-). Anak I yang bongsu ni semuanya mudah.. porridge pun tak lalu. So, nestum le dia telan until now besides all the stuff the we ate. She especially loves pasta and spaghetti. Walker tak suka nak naik. Tidur atas tilam. Not even once dia tidur atas buaian. I think it 's HIS gift for me, since masa bersalin kat dia dulu i dah teruk.
 The photos here are taken using camera phone since my camera's memory card terkena virus. Gone all the 500+ photos. Sob..sob..Dah le tak sempat back up. Reminds me to save the photos especially after taking photos of memorable events.

My fav activity after bangun tidur..slides


Jogging or rather strolling at the stadium..Habis 1 round


Fuhh..penatnye..


Brushing up my musical talent


Gebus lepas mandi

2 comments:

shidah ar said...

Zura, engkau dan ku serupa. Lama tak update blog. :)

Baby airis is so pretty.

4AS said...

Shidah,
Nampak sangat kan aku tak jenguk blog ni. hehe.. Aku noticed gak ko pun dah jrg update blog..